Texi Management System

Hjärtat och hjärnan i er textillogistik

Texi Management System (TMS) är samlingsnamnet för databasen och administrationsverktyget som är både hjärtat och hjärnan i logistiklösningen.

I TMS får de ansvariga full översikt över plagghanteringen och kan följa plaggets livscykel och enkelt sköta administration av hela systemet. Programvaran är kopplad till din tvättservicepartner, vilket möjliggör kommunikation i realtid liksom regelbundna uppdateringar gällande beställningar och lagerhantering.

Detta gör att du kan ligga ett steg före och säkerställa att den rätta mängden artiklar alltid finns i lager. Programvaran ger dig också detaljerad statistik om varje enskild artikel så att du kan optimera ditt lager på bästa möjliga sätt. 

Smidig användarhantering

Varje användare tilldelas en textilprofil och ett textilkonto. Profilen berättar vilken typ och storlek av plagg den anställde ska ha tillgång till. Kontot anger hur många plagg användaren kan ha ute samtidigt. Om antalet uttagna plagg överskrider den gräns som är satt på kontot, kommer den anställde nekas ytterligare uttag tills han eller hon har returnerat plaggen till en returenhet. Detta hindrar anställda från hamstring av plagg, och motiverar den anställda att snabbt returnera plaggen efter användning. 

Alla transaktioner (påfyllning, uttag, returer etc.) överförs till TMS i realtid. All administration, order- och lagerhantering utförs genom TMS.

Rapportering och statistik

Texi management System har en avancerad rapportmodul som ger fullständig kontroll och översikt över hela textilsticken, och alla transaktioner. I rapportmodulen finns verktyg att optimera textilstocken och bra underlag för att förbättra flödet. Data presenteras i överskådliga grafer, men det finns även möjlighet att med en knapptryckning exportera valt data till MS Excel för vidare bearbetning.

Ingen installation krävs

TMS är en molnbaserad programvara som gör att ni kommer åt systemet via en vanlig dator med internetuppkoppling. Ingen lokal programvara behöver installeras.

Ständig utveckling

TMS är utvecklat i nära samarbete med kunder och tvätterier i norden. TMS är ett standardsystem och utvecklas därmed i takt med kundernas krav och önskemål och alla kunder kan därmed dra nytta av den förbättrade funktionalitet som löpande läggs in i standardprodukten.

Flera språk

I dagsläget finns TMS på följande språk: 

Svenska
Norska
Engelska
Tyska

Kontakta oss

Har du frågor om våra logistiklösningar eller produkter, tveka inte att ta kontakt med oss.

Teknisk support

Kontakta Texi Service Desk för att få teknisk hjälp med din utrustning.