Vanliga frågor

Hur gör jag kläduttag från Texi Dispenser Cabinet vid ett strömavbrott?

Dörren i Texi Dispenser Cabinet hålls stängd av en elektromagnet. Skulle det ske ett strömavbrott låses dörren upp. Användaren kan då ta ut de kläder som behövs, men kläderna kommer inte att registreras på användarens konto. När strömmen är tillbaka sker automatiskt en inventering och saldon uppdateras. Plagg som blivit uttagna sätts till plats okänd. När de uttagna kläderna läses av Texi Return Unit eller på tvätteri korrigeras plaggets plats och status.

Kan jag få fler hyllor i Texi Dispenser Cabinet?

I standardutförande kommer Texi Dispenser Cabinets med fem hyllplan, vilket ger två små och fyra stora förvaringsutrymmen.

Som tillval finns extra hyllplan att köpa till. Dessa installeras i de stora förvaringsutrymmena och delar upp det till två små utrymmen. Upp till fyra extra hyllplan kan monteras, vilket ger totalt tio små förvaringsutrymmen.

Jag har hört att UHF-chip är bäst, har ni sådana?

Texi har produkter för både HF (High Frequency) och UHF (Ultra High Frequency) RFID-chip. Båda typerna har olika egenskaper samt för- och nackdelar. Vilken teknik som är bäst beror på era krav och förutsättningar. Kontakta oss eller läs mer i vår blog om olika typer av RFID Chip.

Vi är i behov av utbildning, kan Texi hjälpa till med det?

Ja, Texi har färdiga utbildningspaket för olika behov. Dessutom finns båda manualer och guider för självstudier. Såväl utbildning som guider gås igenom i samband med driftsättning av ett nytt system.

Kan Texi erbjuda finansiering?

Ja, Texi har en färdig modell för hyresupplägg med mycket fördelaktiga villkor. Kontakta oss så så kan vi hjälpa till att ta fram ett hyresupplägg som passar er.

Vi har särskilda krav på brandhärdighet, kan ni lösa det?

Texi har flera installationer i miljöer med särskilda krav på brandhärdighet, exempelvis i korridorer som även klassas som utrymningsvägar.

Vi kan erbjuda fler lösningar för att uppnå olika brandklasser. Kontakta oss så hjälper vi gärna till att ta fram en lösning baserat på just era förutsättningar.

Hur vet man vilka artiklar ett skåp innehåller?

Varje skåp har en display som visar innehållet i skåpet, och på vilken hylla artikeln ligger.

Vi har höga hygienkrav hos oss, hur hög renlighet blir det med er lösning?

Generellt sett hög, eftersom TEXI Dispenser Cabinet har en stängd dörr och insidan inte exponeras så mycket för damm och andra partiklar som kan färdas i luften.

Som ett tillbehör till TEXI Dispenser Cabinet finns även UVC-armaturer med antibakteriellt ljus, vilket ger en mycket hög klinisk renlighet. För mer info se produktblad.

Kan Texi Dispenser Station hängas på vägg?

Texi Dispenser Station levereras med en konsol för montering på vägg, men kan även placeras fristående på t.ex. ett bord eller en hylla.

Hur returnerar man ett plagg med Texi Dispenser Station?

Processen för retur av plagg är mycket enkel och intuitiv:
1. Användaren startar läsaren med en knapptryckning på displayen
2. Artiklarna placeras på läsplattan, upp till 5 artiklar kan läsas samtidigt
3. På display framgår hur många artiklar som registrerats
4. Artiklarna placeras i returvagnen

För en van användare är returprocessen något snabbare än den för uttag.

Hur hämtar man ut ett plagg med Texi Dispenser Station?

Uttag av rena textilier sker i en enkel process:
1. Användaren hämtar de artiklar som önskas användas för dagen
2. Artiklarna placeras på läsplattan, upp till 5 artiklar kan läsas samtidigt
3. Användaren identifierar sig med sitt passerkort och får besked på displayen om det är ett giltigt eller ogiltigt uttag
4. Giltiga uttag registreras på användarens konto, ogiltiga uttag (exempelvis vid överskriden kontokredit) tillåts inte

För en van användare tar processen bara några få sekunder efter att artiklarna hämtats från sin plats.

I vilka länder kan Texi leverera sina produkter och tjänster?

Texi fokuserar på den skandinaviska marknaden. Där kan vi leverera hela vårt utbud av produkter, installationstjänster samt service och support i egen regi. Utanför Skandinavien samarbetar Texi med ett antal lokala återförsäljare. Kontakta oss så kan vi berätta mer vad som gäller för just din marknad.

Vi är intresserade av att prova ert system. Är det möjligt?

Texi har möjlighet att erbjuda en pilotinstallation av vår lösning hos er. Kontakta oss och meddela att du vill prova vår lösning. 

Hur kan vi beräkna hur många Dispenser cabinets vi behöver?

Det finns inget enkelt svar på hur många TEXI Dispenser Cabinet som behövs. Alla installationer är unika med avseende på antal användare, typer av plagg, antal storlekar, samt placering av TEXI Dispenser Cabinet och TEXI Return Unit. Kontakta oss så hjälper vi dig med vad som blir en bra lösning för just er organisation.

 

Hur snabbt inventeras ett Dispenser cabinet?

När dörren till TEXI Dispenser Cabinet stängs så tar det ca 5-7 sekunder innan innehållet har inventerats och uttagna plagg registreras på aktuell användare.

Kan användarna se sitt saldo?

Ja, varje gång en användare öppnar dörren på ett TEXI Dispenser Cabinet så visas kontots saldo på dörrens display.

Vad händer när en användare övertrasserar sitt klädkonto?

När en person inte returnerar sina arbetskläder så spärras kontot och personen kan inte göra fler uttag. Kontot öppnas automatiskt igen efter retur av tidigare uttagna plagg.

Vart vänder jag mig för teknisk support?

Kontakta Texi Service Desk. Enklast sker kontakt via email, men för brådskande ärenden ring till vår service-linje.

Email: support@texisys.com
Telefon Sverige: +46 8 410 914 41
Telefon Norge: +47 72 90 93 20

Texi Service Desk har öppet vardagar mellan kl 08:00 – 18:00

Hur hanterar ni personuppgifter?

Vi på Texi är måna om att vara transparenta, både i hur vi arbetar och hur vi hanterar den information som vi samlar in om våra besökare. Därför kan du här läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter och varför, om cookies på vår webbplats, samt dina rättigheter och våra skyldigheter gentemot dig som besökare i vår Privacy Policy.

Jag önskar mer information kring era produkter och tjänster

Vill du bli kontaktad av en säljare, lämna en offertförfrågan, eller bara höra med oss om vilka möjligheter och lösningar som passar för er verksamhet? Fyll i vårt kontaktformulär så återkommer vi inom kort.