Texi Information Display

För att enkelt bekräfta leveranser och hantera inventeringar

Med Texi Information Display blir det enkelt att hantera inkommande textilleveranser för beställningar skapade i Texi Management System. Om High Frequency (HF) RFID-chip används kan Texi information Display också användas för att utföra inventeringar tillsammans med en handhållen skanner.

Alltid full kontroll

I en rumsbaserad lösning där plagg förvaras på hyllor eller i textilvagnar kan ingen automatisk inventering av rummets innehåll utföras och Texi Management System vet därför inte när nya plagg förs in i rummet. Texi Information Display är en väggmonterad enhet och på den inbyggda skärmen syns de beställningar som blivit skickade från tvätteriet. Genom att välja och bekräfta en levererad beställning flyttas plaggen knutna till beställningen till rummet så att lagersaldot blir korrekt.

Utmaningen med lösningar där plagg förvaras öppet tillgängligt i ett rum är att efter en tid kommer differenser att uppstå mellan vad Texi Management System tror finns i rummet och vad som faktiskt ligger där. Lösningen är då att göra en inventering av rummet. Används RFID-chip av HF-teknologi så krävs en Texi Information Display som mellanhand för att sköta kommunikation mellan Texi Management System och den handhållna skannern. På enhetens display kan inventering startas och bekräftas, samt att information visas löpande under tiden som plagg skannas.

Fördelar

  • Enkel och snabb leveransbekräftelse för inkommande leveranser
  • Smidig hantering av inventeringar för kontrollräkning av lagersaldo

 

Använd Texi Information Display i kombination med:

Texi Information Display - ladda ner produktblad

TID

Texi Information Display

Produktblad Läs mer

Fler produkter

Kontakta oss

Har du frågor om våra logistiklösningar eller produkter, tveka inte att ta kontakt med oss.

Teknisk support

Kontakta TEXI Service Desk för att få teknisk hjälp med din utrustning.