Kontakta oss

Kontakta oss

Har du frågor om våra logistiklösningar eller produkter, tveka inte att ta kontakt med oss.

Teknisk support

Kontakta TEXI Service Desk för att få teknisk hjälp med din utrustning.

Vanliga frågor

Har du funderingar över vår service och vad vi kan hjälpa dig med? Läs igenom frågorna här så får du förhoppningsvis svar på det mesta. Om inte är du såklart varmt välkommen att kontakta oss.

I vilka länder kan Texi leverera sina produkter och tjänster?

Texi fokuserar på den skandinaviska marknaden. Där kan vi leverera hela vårt utbud av produkter, installationstjänster samt service och support i egen regi. Utanför Skandinavien samarbetar Texi med ett antal lokala återförsäljare. Kontakta oss så kan vi berätta mer vad som gäller för just din marknad.

Vi är intresserade av att prova ert system. Är det möjligt?

Texi har möjlighet att erbjuda en pilotinstallation av vår lösning hos er. Kontakta oss och meddela att du vill prova vår lösning. 

Hur kan vi beräkna hur många Dispenser cabinets vi behöver?

Det finns inget enkelt svar på hur många TEXI Dispenser Cabinet som behövs. Alla installationer är unika med avseende på antal användare, typer av plagg, antal storlekar, samt placering av TEXI Dispenser Cabinet och TEXI Return Unit. Kontakta oss så hjälper vi dig med vad som blir en bra lösning för just er organisation.

 

Hur snabbt inventeras ett Dispenser cabinet?

När dörren till TEXI Dispenser Cabinet stängs så tar det ca 5-7 sekunder innan innehållet har inventerats och uttagna plagg registreras på aktuell användare.

Kan användarna se sitt saldo?

Ja, varje gång en användare öppnar dörren på ett TEXI Dispenser Cabinet så visas kontots saldo på dörrens display.

Vad händer när en användare övertrasserar sitt klädkonto?

När en person inte returnerar sina arbetskläder så spärras kontot och personen kan inte göra fler uttag. Kontot öppnas automatiskt igen efter retur av tidigare uttagna plagg.

Våra kontor

Ladda ner våra kostnadsfria guider!

Till kunskapsbanken